Nasipse.com Nedir?

Sanal ortamdan da hayat arkadaşı bulunur muymuş demeyin! Sitemiz arkadaş bulma, gönül eğlendirme ortamı değildir. Tüm üyelerimize bu hususu her fırsatta vurgulamaktayız ve aksini yapanların üyeliklerini sonlandırmaktayız.

Niyetleri can yoldaşlarını, hayat arkadaşlarını aramak olan insanların buluşma ortamını oluşturmaya çalıştık. Amacımız eş adaylarının genel bilgi ve taleplerini sunarak, kriterlerine uygun insanlarla tanışıp anlaşmalarına vesile olmaktır.

Niyetiniz hayır ise nasibiniz de hayır olacaktır...

Nasipse.com Yönetimi

Nasipse.com » Yardım » Siteden doğru bir şekilde çıkış yapabilmeniz için gereken bilgiler.

Siteden doğru bir şekilde çıkış yapabilmeniz için gereken bilgiler.

Üyelerimiz arasında oldukça fazla tartışma yaratan bir konu hakkında size bilgi vermek istiyoruz. Sitemize bir kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabilmektesiniz. Tüm bu tür sitelerde olduğu gibi ( örn: Hotmail, yahoo v.b) siteden güvenli bir biçimde çıkabilmeniz için tüm sayfaların sağ üst kısımlarında bulunan “ÇIKIŞ” butonlarını kullanmanız gerekmektedir.Bunu yapmadan sadece sayfayı, sekmeyi hatta kullandığınız cihazı ( laptop, desktop pc, mobil cihazlar v.b ) kapatıyor olmanız siteden çıkış yapmanızı sağlamaz. Çıkış butonu ile siteden ayrılan bir kişi sitede hemen aynı anda offline duruma geçer. Diğer türden doğru olamayan yöntemleri kullanan üyeler ise max. 15 dakika daha site online görünebilirler. Sistem her saatin 15 dakikalık periyotlarında genel bir kontrol yapar ve gerçek online üye listelerini günceller. Bunun dışında Nasipse.com yönetimi hiçbir üyesini bilinçli olarak online göstermek gibi bir amacı olamaz. Bazı üyelerin “siteden çıktım ama hala online görünüyorum” şeklindeki şikayetlerine yukarıda bahsettiğimiz durumlar sebep olmaktadır.

Sonuç olarak, siteden çıkış için mutlaka belirttiğimiz yöntemi kullanınız. Bunu yaparsanız hemen offline duruma geçersiniz.